Incentive reizen

Wildsafari.nl is dé aanbieder van unieke incentive reizen op de Veluwe. Beleef een uitzonderlijke dag met dé Veluwe Specialist.

incentive reizen

Incentive reis; waarom?

De betekenis van een incentive is een beloning. Deze definitie raakt slechts de oppervlakte van wat een incentive reis georganiseerd door Wildsafari.nl is. Onze incentive reizen brengen mensen in beweging en verbinding. Het resultaat? Een verbeterde relatie met uw beoogde doelgroep.

Voor wie?

Incentive reizen kunnen ingezet worden voor een breed aantal relaties. Personeel is daarbij vaak de eerste relatie waar aan wordt gedacht. En dat is niet zo vreemd; goed personeel vormt de basis voor ieder bedrijf. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat waardering voor personeel zorgt voor diverse positieve effecten in uw bedrijf:

  • Uw personeel is gelukkiger
  • Het verloop van personeel is lager
  • Hogere productiviteit binnen uw bedrijf

Een tweede relatie die minstens zo belangrijk is, is uw klant. Een fles wijn versturen met kerst is een leuk gebaar, maar uit u daarmee écht uw waardering? Een incentive reis op de Veluwe met veluwespecialist Wildsafari.nl laat zien hoe u echt denkt over uw klant. Daarnaast biedt een incentive reis de mogelijkheid om omzet verder te verhogen.

Exclusieve oplossingen

Iedere incentive reis die u planned met Wildsafari.nl is een stukje maatwerk. Wij passen ons geheel aan naar het type relatie en eventuele wensen die u heeft. Wildsafari.nl heeft een ruime ervaring met het organiseren van ongekende incentives in zowel de zomer als de winter.

Onze werkwijze

Om tot een onvergetelijke incentive reis te komen, doorlopen we altijd vier essentiële stappen:

Kennismaking

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. We maken daarom altijd van tevoren kennis! Op de Veluwe, bij u op locatie.. waar het u het beste uitkomt.

Brainstorm

Goede voorbereiding is het halve werk. Al uw wensen en ideeën worden in een concept gegoten. Na uw goedkeuring kunnen wij starten met het voorbereiden van uw incentive reis.

Uitvoering

Bent u er klaar voor? Wij wel! Wildsafari.nl gaat ervoor zorgen dat u en uw relaties een dag beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Evaluatie

Na het evenement horen wij graag van u! Wij komen langs om de incentive reis samen te evalueren.